نستله ایران
درباره شرکت
پیشــینه مــا بــه ســال ۱۸۶۶ مــیلادی و تاســیس شرکــت سوئیسی-انگلیســی تولید پودر شــیر باز می گردد. در ســال ۱۸۶۷ میلادی، موســس شرکت نســتله که یک داروســاز متولد آلمان به نام هنری نستله بود، فرمول «فارین لاکته» راُ در ووه سوئیس معرفی کرد. این محصول که شامل شیرگاو، آرد گنــدم و شــکر بــود، بــا هــدف نجــات جــان اطفــال محــروم از شــیر مــادر و کاهــش شــاخص بــالای مرگ و میــر کــودکان در آن زمــان تولیــد شــد. حــدودا در همیــن زمان بود که او شروع به استفاده از طرح «آشیانه» روی بسته بندی محصــولات خــود کــرد که امروز نیز در نشــان تجاری نســتله مشاهده می شود.
در ســال ۱۹۰۵ مــیلادی، شرکــت هنری نســتله بــا شرکــت آنگلو-ســوئیس تلفیــق شــدند و مجموعــه ای کــه امــروز به عنــوان بزرگتریــن شرکــت مــواد غذایــی و آشــامیدنی جهــان، نستله، می شناسیم راه اندازی شد.
ســال ۱۳۸۰ (۲۰۰۱ میلادی)، نســتله ایران نخســتین کارخانه خود را در استان قزوین تاسیس کرد. این مجموعه در مسیر توســعه اهــداف خــود، تولیــد غــذای کمکــی کــودک CERELAC را در ســال ۱۳۸۱ آغــاز کــرد و در ادامــه، خطــوط تولیــد محصــولات دیگــری همچــون شیرخشــک اطفــال بــا برندهــای GUIGOZ و NAN، و پــودر مخلــوط قهــوه فــوری NESCAFÉ را در سال های پس از آن، راه اندازی کرد.
نســتله ایــران همــواره بــه ســهیم شــدن در بهبــود زندگــی مــردم و جامعــه ایرانــی افتخــار کــرده اســت و بــه سرمایه گــذاری خــود بــرای ارتقای تغذیه، سلامتی و تندرســتی آنها ادامه خواهد داد.